Haku Päällä -festareilla ei olla yksin

Teksti: Haku Päällä-organisaatio  |  Kuvat: Henri Korpi

Tänä vuonna Haku Päällä -festareita juhlitaan 12.-13.7. Kurikassa. Perjantaina esiintymässä ovat Tulipää, Mikko Harju, Happoradio sekä Shakewell. Lauantaina juhlakansaa viihdyttävät Baddingtones, Paula Koivuniemi, Jukka Poika sekä bilebändi Apaja. Myös Ratamestari on juhlatunnelmissa, kun perjantaina lavan valtaa Pauli Koivula ja Himmiät Tähäret ja lauantaina Beatmore.

Tämän vuoden festareiden teema on #etoleyksin. Teeman tavoitteena on tuoda ihmisiä yhteen festareilla ja oheisohjelmissa – niin vanhoja kavereita kuin uusia tuttavuuksia.

 

Yksinäisyys lisääntyy koko ajan yhteiskunnassamme. Me emme voi yhdistyksenä poistaa yksinäisyyttä maailmasta, mutta yhden viikonlopun aikana voimme koota porukkaa yhteen ja luoda hyvää yhteishenkeä, selväntää Haku Päällä ry:n toiminnanjohtaja Jemina Ala-Harja.

 

Oheisohjelmat alkavat festariviikolla jo torstaina ilta yhdessä -tapahtumalla. Tilaisuudessa kuullaan parisuhteisiin liittyvä paneelikeskustelu sekä vietetään yhteistä aikaa illallisen parissa Hotel Kurikassa.

 

Sinkuilla on mahdollisuus tavata toisiaan pikadeiteillä sekä Amorin alueella. Amorin alueella sinkut voivat tutustua toisiinsa pelailun ja rennon festarifiiliksen lomassa. Apuja saa amorin apulaisilta, jotka tarvittaessa auttavat jäänsärkemisessä. Lauantaina koko päiväksi on ohjelmaa niin lapsille kuin kaveriporukoille: karaokea, lokariautoilla ajelua lapsille, rakkauren kulukupelejä sekä biitsiturnaus. Maailmaakin kiertänyt popkanteletar Ida Elina taas esiintyy Kurikan kirkossa lauantain alkuillassa. Ida Elina esittää musiikkia laidasta laitaan säestäen itseään kanteleella.