Kurikan kaupungin kesäsomettajat esittäytyvät: esittelyssä Salla Kurikka

Olen Salla Kurikka, yksi kolmesta Kurikan kaupungin kesäsomettajasta. Kesän aikana vastuualueeseeni kuuluu Jalasjärveltä löytyvistä aktiviteeteista ja tapahtumista raportointi Kurikan kaupungin Facebook-sivuille ja Instagram-tilille.

Olet ehkä joskus lukenut blogiani Elämää Keltaisessa talossa. Vuosia kestäneen bloggaamisen myötä olen ajautunut mielenkiintoiseen sosiaalisen median maailmaan. Laadukkaan some-sisällön tuottaminen osuvine kuvineen ja teksteineen on ehdottomasti yksi minua kiinnostava asia ja sen vuoksi tartuin heti tilaisuuteen olla kesän Kurikan kaupungin somettajana. On mukava päästä osallistumaan jalasjärvisten kesään ja tapaamaan uusia sekä vanhoja tuttavuuksia. Odotan innolla mitä kaikkea tämä työtehtävä tuo tullessaan!

Sitten hiukan faktoja minusta ja elämästäni. Olen niin sanotusti paljasjalkainen jalasjärvinen; olen asunut koko elämäni sen rajojen sisäpuolella. Asumme kolmen lapseni ja aviomieheni kanssa Jalasjärven Luopajärvellä, jossa elämme parhaillaan lapsiperheen ruuhkavuosia ja maatilayrittäjien työntäyteistä arkea. Taidan lukeutua myös jossain määrin eläinrakkaisiin ihmisiin, sillä pienestä ”eläintarhastamme” löytyy koiria, kissoja, kaneja ja tietenkin sikoja. Ammatiltani olen agrologi ja ikää minulla on mittarissa hiukan alle kolmekymmentä vuotta.

Linnoittaudun marraskuusta maaliskuuhun sohvan nurkkaan neulomaan villasukkia, pitsihuiveja ja neulepaitoja.

 

Varsinaisia harrastuksia minulta ei taida nuorisoseuratoiminnan ja vanhempaintoimikunnan lisäksi löytyä mutta keväästä myöhälle syksyyn käytän lähes kaiken vapaa-aikani puutarhan hoitoon. Kukkapenkeissä, kasvihuoneissa ja hyötypuutarhassa pyöriminen yhdessä lasten kanssa ovat mieltä rentouttavia puuhia varsinkin jos mukana on hyvää musiikkia ja kupillinen kahvia. En ole yhtään talvi-ihminen ja sen vuoksi haluaisin vaipua talviunille heti ensilumen sataessa maahan. Talviunien sijasta linnoittaudun marraskuusta maaliskuuhun sohvan nurkkaan neulomaan villasukkia, pitsihuiveja ja neulepaitoja. Näiden edellä mainittujen lisäksi korjailen myös silloin tällöin vanhoja perintöhuonekaluja ja remontoin yli satavuotiasta sukutilaamme.

Jos sinulla, yritykselläsi tai yhdistyksellä, jonka toiminnassa olet mukana, on kesän aikana jokin tapahtuma tai muu idea vailla näkyvyyttä, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen salla.kurikka@kurikka.fi tai soita työnumerooni 044  731 9975.