Kurikan uusi kauppiasverkosto tarjoaa Parasta paikalliselta

Kurikan kaupunki ja koko laajan Kurikan alueen yrittäjät ovat perustaneet yhteisen kauppiasverkoston. Kauppiasverkoston jäsenyritykset yhdessä Kurikan kaupungin kanssa järjestävät jatkossa vuosittain kaksi Parasta paikalliselta -ostostapahtumaa ja siihen liittyvää markkinointikampanjaa.

”Parasta paikalliselta -tapahtumassa Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan alueen yrittäjät pistävät parhaat tuotteet ja tarjoukset pöytään ja pitävät huolta, että tapahtuman aikaan Kurikkaan kannattaa lähteä kauempaakin”, tiivistää ajatukset yritysasiantuntija Anne Bäckström Kurikan kaupungilta.

Kevään Parasta paikalliselta -tapahtuma on tulossa 15.-16.3.2024, ja syksyllä vastaava järjestetään 27.-28.9.2024. Uusi koko Kurikan laajuinen Parasta paikalliselta -tapahtuma korvaa Kurikan kauppiasfoorumin aiemmin järjestämät perinteiset tapahtumat, kuten Pölläälypäivät.

Kurikan kauppiasverkostoon on tähän mennessä liittynyt jo yli 40 yritystä, ja kevään kampanjaan ehtii vielä, jos yritys liittyy mukaan verkostoon tammikuun loppuun mennessä. Jokainen yrityksistä päättää itsenäisesti, miten panostaa tapahtumiin. Kaupunki huolehtii kokonaisuudesta, markkinointimateriaalin visuaalisesta suunnittelusta, verkkosivun ja sosiaalisen median kanavien ylläpidosta ja tarvittavien yhteismateriaalien hankinnoista.

”Olemme yhteistyöstä innoissaan ja toivomme, että maaliskuussa näemme mahdollisimman paljon ihmisiä sekä ostoksilla että muuten vain tutustumassa kurikkalaisten, jalasjärvisten ja jurvalaisten yritysten tarjontaan!” toivottavat ensimmäisenä verkostoon liittyneet yrittäjät Elli Koskinen ja Tiina Männikkö Kultasepänliike Hopeisesta Kuusta.

Lisätiedot:Yritysasiantuntija Anne Bäckström, Kurikan kaupunki, p. 044 732 4196Yritysasiantuntija Jussi-Pekka Kurikka, Kurikan kaupunki, 044 760 9122