Nyt on kuuma matkailukausi

Parhaillaan on kesän paras lomakausi, jolloin ihmiset matkustavat vilkkaasti. Tänä vuonna sääherra päätti pistää parastaan ja antoi helteisen heinäkuun.

Kirsti Nyrhinen on mökki-ihmisiä.

Pirunpesä vai Botniaring? Kurikasta löytyy monia mahdollisuuksia viihdyttää kesävieraitaan. Lukuisat kesätapahtumat tuovat yhteen vanhoja tuttuja. Luonnossa on mahdollista rauhoittua, se lisää tutkitusti hyvinvointia. Shoppailunälkäisillekin löytyy omat keitaansa.

Pyörähdimme Jalasjärven keskustassa kysymässä, että mihin väki veisi kesävieraansa.

Liikennepuiston kesätyöntekijät Aliina Salmela ja Alyssa Valenius luottavat Lamminjärven tarjontaan, josta löytyy uimaranta, beach volley -kenttiä ja pesäpallokenttä. Järven ympäri kiertää polku, jota pitkin on mukava liikkua porukalla.

Kirsti Nyrhinen luottaa mökkeilyn voimaan. Hän veisi kesävieraat omalle mökilleen Liikajärvelle. Riitta Niemistö suosittelee shoppailukierrosta. Hänen vieraansa pääsisivät ainakin Juustoporttiin ja Lennolin tehtaanmyymälään.

– Halpa-Halli on myös ehdoton käyntikohde. Kun siskon perhe tulee kylään, he haluaivat aina Halpa-Halliin, jossa on niin hyvät valikoimat.

Riitta Niemistö nauttii kesästä lapsenlapsensa Veera Hurmerinnan kanssa.

Lue lisää Kurikan matkailutarjonnasta.

Vastaa myös nettisivulla olevaan Kysymys Nyt -kysymykseen ja vinkkaa oma suosikkikohteesi.