Asu&Elä messut

Tulevan syksyn Asu&Elä-messut järjestetään Kurikan kampuksella – messupaikat myynnissä nyt!

Kurikan suositut Asu&Elä-messut järjestetään seuraavan kerran Kurikan kampuksella 9.-10.9.2023. Messut järjestetään syksyllä 13. kerran, ja kaunis syksyinen Kurikan Kampus toimii tapahtumapaikkana toista kertaa.

Aiempina vuosina näytteilleasettajina on ollut monipuolinen ja runsas kattaus paikallisia yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä, ja samaa ennakoidaan tulevistakin messuista.

”Kurikan kampuksen sali ja aula tapahtuma-areenana mahdollistavat nyt entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle yrittäjyydelle, osaamiselle, asumiselle ja elämiselle”, toteaa messuja koordinoiva yritysasiantuntija Anne Bäckström Kurikan kaupungilta.

Aiemmista vuosista poiketen tulevan syksyn Asu&Elä-messuihin ei yhdisty vierailuja kurikkalaisiin koteihin, yrityksiin tai yhteisöihin. Elinvoimalautakunta teki viime vuonna periaatepäätöksen siitä, että jatkossa vierailukohteet ja messut ovat ohjelmassa eri tapahtumissa. Seuraavan kerran kurikkalaisiin koteihin pääsee kurkistamaan toisen tapahtumakokonaisuuden yhteydessä vuonna 2024.

”Sekä messuilla että vierailukohteissa on aina ollut todella paljon nähtävää ja koettavaa”, taustoittaa muutosta elinvoimajohtaja Juha Luukko Kurikan kaupungilta. ”Vuorottelulla haluamme varmistaa, että tapahtuman kävijät ehtivät rauhassa tutustua kaikkeen mielenkiintoiseen tarjontaan.”

Asu&Elä-messupaikat myynnissä

Messupaikat keväällä myyntiin ja tarjolla on yhteensä noin 80 messupaikkaa. Mukana on sekä pienempiä pöytäpaikkoja että monen kokoisia messuosastopaikkoja. Messukarttaa on päivitetty näytteilleasettajien ja messukävijöiden toiveiden pohjalta. Messupaikat on tarkoitettu yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille, joiden koti- tai toimipaikka on Kurikassa.

”Messupaikkojen hinnat on pidetty ennallaan, ja lisäksi perushintaan sisältyy nyt aiempaa enemmän”, kertoo Anne Bäckström. ”Jokaiseen pöytä- ja osastopaikkaan kuuluu tänä vuonna ilman erillistä tilausta tai maksua harmaa messumatto sekä sähköt. Pyrimme tällä tekemään osallistumisen entistä helpommaksi.”

Asu&Elä-messujen ohjelmassa myös musiikkia ja muotia

Asumiseen, rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen liittyvät teemat sekä harrastaminen ja vapaa-ajan mahdollisuudet ovat perinteisesti olleet tärkeitä kokonaisuuksia Asu&Elä-messuilla. Näytteilleasettajien lisäksi messuohjelmassa on luvassa mm. musiikkiesityksiä, cheerleadingia, taikuri sekä muotinäytös. Tarkemmat tiedot ohjelmasta ovat tulossa lähempänä tapahtumaa. Messuille on yleisöllä vapaa pääsy. Messut ovat avoinna molempina päivinä la 9.9. ja su 10.9.2023 klo 10–16.

Tutustu messusivustoon: www.asujaela.fi