Kaupunginjohtajan joulutervehdys

Joulun lähestyessä voimme alkaa kurkistamaan tonttuja ikkunoista ja tontut meitä. Vilahtaako punainen tossu, kuuluuko tonttujen kuiskailua, näkyykö lumen tullessa pieniä jälkiä lumisessa maassa? Ja miten ne tähdet tuikkiikaan! Tonttulakin kellon kilistellessä tiedetään, että joulu on jo lähellä.

Joulu tulee meille yhteisestä mukavasta tekemisestä, perheenjäsenistä, ystävistä ja muista läheisistä. Toisten auttaminen tuo monelle joulumielen. Tänä vuonna erityisesti ukrainalaisten auttaminen on ollut ajatuksissa. On hienoa, että yhteisöllinen Kurikka on yhdessä tehden ottanut uudet kurikkalaiset avosylin vastaan hädän hetkellä.

Hiljattain vietimme itsenäisyyspäivää, ja sen merkitys on yhä suurempi varmasti meille jokaiselle. Suuri syy olla kiitollinen.

Nyt laskeudutaan ihanaan joulun tunnelmaan, sytytetään kynttilöitä, laitetaan jouluvaloja, lauletaan joululauluja, käydään haudoilla, leivotaan pipareita ja tehdään laatikoita. Niistähän se ihana joulun tunnelma tulee.

Iso kiitos kaikille teille tästä vuodesta. Iloista, rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa teille kaikille! Kerätään vapailla voimia.

Hyvä on olla yhdessä.
Onnellista uutta vuotta!
Anna-Kaisa Pusa
Kaupunginjohtaja