Kiinteistö Oy Kärrykartano Asu&Elä -tapahtuman yhteistyökumppanina

Kiinteteistö Oy Kärrykartano Asu&Elä -tapahtuma yhteistyökumppanina

Kerro lyhyesti yrityksesi historiasta
Ensimmäiset vuokratalot on rakennettu Kurikkaan ja Jurvaan jo 1960 –luvun lopulla. Tuohon aikaan Kurikassa elettiin voimakasta teollistumisen aikaa ja sen vuoksi silloiseen kauppalaan ja Jurvan kuntaan rakennettiin nopeaan tahtiin uusia asuntoja perheille. Asuntojen tarve oli vielä 1970- ja 1980 –luvuilla kova. Kaikki kiinteistöt olivat tuohon aikaan omia kiinteistö- tai asunto-osakeyhtiöitä. Vuonna 1986 aloitettiin fuusion valmistelut, jonka seurauksena kaikki yhtiöt sulautettiin yhdeksi yhtiöksi.

Millainen Kurikka on yrittäjälle?
Kurikassa on monipuoliset mahdollisuudet erilaiselle yritystoiminnalle. Vahva maatalous, metalliteollisuus ja huonekalujen valmistamisen pitkät perinteet ovat osoitus tästä monipuolisuudesta. Kärrykartano haluaa tarjota kaikille Kurikkaan töihin tuleville perheille asunnon ja näin omalta osaltaan tukea kurikkalaisten yritysten menestystä.

Millainen Kurikka on mielestäsi asua ja elää?
Kurikka on juuri sopivan kokoinen, monipuolinen ja luonnon läheinen maalaiskaupunki. Täältä löytyy kaikki se, mitä perheet arkeensa tarvitsevat. Kurikassa on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Järjestö- ja kulttuurielämä on vilkasta. Urheilu- ja liikuntamahdollisuudet lähes rajattomat. Myös peruspalvelut toimivat hyvin moneen muuhun isoon ja ahtaaseen kaupunkiin verrattuna. Kaikki on lähellä, aikaa liikkumiseen paikasta toiseen ei mene juuri mitään. Kurikka on hyvä paikka asua ja elää.

Onko yritykselläsi vielä jotain mitä haluaisitte kurikkalaisille kertoa?
Kärrykartano haluaa lämpimästi toivottaa kaikki nykyiset ja uudet kurikkalaiset tutustumaan monipuoliseen asuntotarjontaansa. Vuokra-asuminen on hyvä ja turvallinen vaihtoehto asumiseen myös elämän eri vaiheiden taitekohdissa. Meihin on helppo ottaa yhteyttä nettisivujemme kautta tai piipahtaa toimistollamme. Palvelemme asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti, tarjoten kunkin perheen elämäntilanteeseen sopivan ratkaisun. Elämme asukkaidemme arjessa mukana ja toivomme että meillä viihdytään pitkään.