Letontie

Kiinteistö Oy Kärrykartano vuokraa koteja Kurikasta, Jurvasta ja Jalasjärveltä

Asu&Elä -juttusarjassa haastattelemme näytteilleasettajia, joita pääsee tapaamaan Asu&Elä -messuilla Kurikan kampuksella 11.-12.6.2022.

Toimitusjohtaja Tiina Kankaanpää Kiinteistö Oy Kärrykartanosta, kerro perustietoja yrityksestänne.

Kiinteistö Oy Kärrykartano on Kurikan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Meidän 3 hengen tiimi palvelee asiakkaita pääsääntöisesti Kurikan toimistolla Seurapuistikolla. Tarvittaessa lähdemme tapaamaan asiakkaita myös Jalasjärvellä ja Jurvassa sijaitseviin vuokrakohteisiimme.

Mitä palveluita tuotatte tai mitä tuotteita valmistatte ja/tai myytte? Mitä odotatte Asu&Elä –messuilta?

Vuokraamme eri kokoisia rivitalo- ja kerrostalokoteja Jurvassa, Kurikassa ja Jalasjärvellä. Korjaamme ja kunnostamme asuntojamme koko ajan siten, että asunnot ovat mahdollisimman viihtyisiä ja turvallisia asua ja elää Kurikassa.

Mihin veisitte vieraanne Kurikassa?

Kesällä tötteröjäätelölle Mari-Liisin kioskille Kurikan torille. Jos mukana on lapsia, aikaa vierähtää viereisessä leikkipuistossa. Rohkeimmat voisi kutsua kesäyön patikkaretkelle Niinistöön tai Samuli Paulaharjun luontopolulle. Sateen sattuessa polskahdus uimahalli Moskikseen ja sen päälle syömään Hotel Kurikkaan vaikka Pitkän Jussin spesiaalipitsaa.

Mitä muuta haluatte tuoda esille toiminnastanne?

Palvelemme ilolla kaikkia uusia ja jo täällä asuvia kurikkalaisia. Kutsumme kaikki kiinnostuneet perjantai-iltana 10.6. kello 15-19 esittelyyn ikä- ja muistiystävälliseen Reinikanpuistoon ( Letontie 3-5, Kurikka).

Tervetuloa Asu&Elä -messuille 11.-12.6.2022 Kurikan kampukselle klo 10-16.

Lue lisää: Kurikan Kärrykartano Oy