pariskunta talo taustalla

Asu&Elä -juttusarjassa haastattelemme näytteilleasettajia, joita pääsee tapaamaan Asu&Elä -messuilla Kurikan kampuksella 11.-12.6.2022.

Tanja Salonen Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Kurikan Kukkakontista, kerro perustietoja yrityksestänne. 

Vuonna 1981 Tuula ja Antero Jussila perustivat Kurikan Mäkitielle Terassikioski Kontin. Laajennuksien myötä yritys muuntui Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Kurikan Kukkakontiksi -hautaustoimiston juuret menevät vuoteen kuitenkin jopa vuoteen 1917. Yritys on sijainnut vuodesta 1999 alkaen Kurikan ydinkeskustassa, Asematie 7:ssä. Työntekijöitä on 3-4. Johdan yritystä ja vuonna 2016 minut valittiin Kukkakauppayrittäjäksi.

Mitä palveluita tuotatte tai mitä tuotteita valmistatte ja myytte? Mitä odotat Asu&Elä –messuilta?

Kukkakauppamme ja hautaustoimistomme palvelee koko Kurikan alueella, Jurvaa ja Jalasjärveä myöten. Palvelemme vuosikymmenien kokemuksella, mutta arvostamme eteenpäin menemistä ja kehittämistä.

Sidomme kauniit kukat arkeen, juhlaan, iloon ja suruun. Messutarjouksenamme onkin ”Helmi”-kukkakimppu. Hautauspalvelumme saa paljon kiitos asioiden hyvästä ja huolellisesta hoidosta sekä lämminhenkisestä ihmiskohtaamisesta. Odotamme tapaavamme messuilla vanhoja asiakkaitamme sekä näkevämme tulevia asiakkaitamme.

Mihin veisitte vieraanne Kurikassa?

Ensin liikkeeseeni, sitten Torikahvila Torin Tötteröön jäätelölle. Vaateostoksille Madoxiin, ulkolenkille urheilupuistoon ja yöpymään Hotelli HiljaHelenaan.

Lue lisää: Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Kurikan Kukkakontti