Teksti: Jarmo Kurikka

Kurikan omakotiyhdistyksen toimialue kattaa koko Kurikan kaupungin, Kurikka- Jalasjärvi – Jurva. Jalasjärven Omakotiyhdistys liittyi Kurikan omakotiyhdistykseen v. 2015

Mikä on yhdistyksenne päätoimiala ja mitä yhdistyksenne tekee?
Kurikan Omakotiyhdistys ry on pientaloasukkaiden ja vapaa-ajanasukkaiden paikallinen edunvalvontayhdistys. Yhdistyksemme kuuluu Omakotiliittoon. Omakotiliiton kautta, yhdessä muiden paikallisyhdistysten kanssa, voimme vaikuttaa valtakunnallisesti asumisen asioihin. Liitto ajaa pientaloasujien sekä mökkiläisten asioita erilaisissa työryhmissä sekä lausuntojen ja lakialoitteiden kautta. Vaikuttamistyön lisäksi Omakotiliitto tarjoaa jäsenilleen hyviä valtakunnallisia jäsenetuja.

Kymmenen hyvää syytä liittyä!

  1. Lakineuvonta 2. Rakennusneuvonta 3. Jätevesineuvonta 4. Energianeuvonta 5. Piha- ja puutarhaneuvonta 6. Talon ja mökin huoltokirja 7. Omakotilehti 8. Alennukset jäsenkortilla 9. Piirin ja yhdistyksen jäsenedut, tapahtumat & retket 10.Vahva valtakunnallinen järjestö puolustaa ja valvoo Sinun etujasi.

 

Kerro lyhyesti yhdistyksesi historiasta
Kurikan Omakotiyhdistys ry on perustettu 17.7.1997. Vahva valtakunnallinen järjestö puolustaa ja valvoo etujasi! Omakotiliitossa on valtakunnallisesti 75 000 jäsentä. Viimeaikaisia yhteisiä saavutuksiamme Omakotiliitossa ovat esimerkiksi:

  • Kotitalousvähennyksen korottaminen
  • Jätevesilainsäädännön huojentaminen
  • Energiatodistuksen järkevöittäminen
  • Kiinteistöveron korotuksen peruminen
  • Sähkön siirtomaksujen korotuskaton asettaminen

 

Millainen Kurikka on mielestäsi asua ja elää?
Kurikassa on hyvä asua  & elää ja vielä parempi kun liityt Kurikan Omakotiyhdistykseen! Jäsenmaksu 25 euroa / vuosi v. 2019.

 

Onko yhdistykselläsi vielä jotain mitä haluaisitte kurikkalaisille kertoa?
Katso oheiset linkit :

https://www.omakotiliitto.fi/jasenyhdistykset/suomen_omakotiliiton_pohjanmaan_piiri/kurikan_omakotiyhdistys

Facebook Kurikan Omakotiyhdistys

https://www.omakotiliitto.fi/

Tutustu Omakotiliittoon ja sen asumispoliittisiin tavoitteisiin, tutkimustuloksiin asumismenoista ja kunnallisista maksuista sekä vaikuttamistyön saavutuksiin.

Jarmo Kurikka
Kurikan Omakotiyhdistys, puheenjohtaja
040 591 4478