Sinunpaikan Hammaslääkärit Oy mukana Asu&Elä -tapahtumassa

Mikä on yrityksenne päätoimiala ja mitä yrityksenne tekee?

Sinunpaikan Hammaslääkärit tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia hammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita suun perushoidosta esteettiseen hammashoitoon. Annamme kokonaisvaltaista suunhoitoa ammattitaidolla ja sydämellä.
Meille asiakas on tärkein ja haluamme tehdä suunhoitokäynnistä mahdollisimman miellyttävän kokemuksen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Haluamme palvella ja auttaa myös hammashoitopelkoasiakkaita. Etenemme hoidossa asiakkaan ehdoilla ja pienin askelin hammashoitopelosta on mahdollisuus myös päästä eroon. Käytössämme on mm. kivuton puudutuslaite ja tarvittaessa meillä on mahdollisuus myös nukutushammashoitoon.

Vastaanotoltamme voi myös hankkia tarvittavia suunhoidon kotihoitovälineitä. Autamme asiakkaitamme hänelle sopivien hoitovälineiden valinnassa. Valikoimistamme löytyy myös uutuuksia.

Esteettisestä hammashoidosta suosituksi on tullut julkisuuden henkilöidenkin käyttämä turvallinen ja tehokas GLOSS-laservalkaisu. Hellävaraisella, mutta tehokkaalla GLOSS-laservalkaisulla on mahdollista saada jopa 10 asteen hampaiden vaaleneminen yhdellä käyntikerralla. Hampaiden värivirheitä ja epätasaisuuksia voi peittää myös hammaslääkärin kiinnittämillä ohuen ohuilla Edelweis- laminaatteilla eli kuorikoilla. Näillä laminaateilla voidaan myös muokata hampaiden virheasentoja esim hammasrivin epätasaisuuksia etualueella. Erona laboratoriovalmisteisiin laminaatteihin on se, että ne voidaan kiinnittää yhdellä hoitoistunnolla ilman jäljennösten ottoa. Kustannukset asiakkaalle ovat täten myös huomattavasti alemmat.

Meille on helppo tulla; sijaitsemme aivan Jalasjärven keskustassa, kulku on helppoa myös pyörätuolilla ja pihassa on hyvin paikoitustilaa.

Palvelemme asiakkaita myös arki-iltaisin ja lauantaisin. Meiltä saa myös apua särkytapauksissa joka arkipäivä, ajanvaraus siihen klo 8.00-9.00. Ajanvaraukset voi tehdä myös helposti internetin kautta.

Lisätietoja yrityksestämme kotisivuiltamme www.sinunpaikka.fi. Olemme myös facebookissa.

Kerro lyhyesti yrityksesi historiasta

Sinunpaikan Hammaslääkärit on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1992 eli pari vuotta sitten vietimme 25-vuotisjuhlia. Pikku hiljaa olemme laajentaneet toimintaamme. Vuonna 2012 siirryimme isompiin tiloihin Mäntylammintielle, mitkä silloisen Jalasjärven kunnan avustuksella remontoitiin meidän tilatarpeisiimme sopiviksi. Saimme yhden hoitohuoneen lisää sekä toimiston, missä yksi hoitajistamme ottaa vastaan asiakkaamme sekä hoitaa ajanvarauksen ja laskutuksen. Hoitohuoneissa olemme siis voineet nyt keskittyä tärkeimpään eli asiakkaan suunhoitoon. Uusien tilojen myötä olemme voineet myös työllistää lisää henkilökuntaa ja tällä hetkellä vastaanotollamme työskentelee 13 henkilöa eli 4 hammaslääkäriä, 2 suuhygienistiä, 5 hoitajaa sekä välinehuoltaja, lisäksi vastaanotollamme käy konsultoimassa 1 erikoishammaslääkäri.

Millainen Kurikka on yrittäjälle?

Hyvä yhteistyö on jatkunut myös Kurikan kaupungin kanssa. Olemme mielellämme myös osallistuneet useampana vuonna kaupungin järjestämiin Asu ja Elä -tapahtumiin.