Kaupunginjohtajan kesätervehdys

Arvoisa kurikkalainen!

Kevät kului hyvin poikkeuksellisissa merkeissä: suuri osa oppilaista on käynyt koulua kotoa käsin, monet harrastukset ovat olleet tauolla ja ravintolat ja liikkeet suljettuina. Ulkona on sen sijaan vietetty aikaa ehkä jopa enemmän kuin normaalisti, ja erityisesti luontopolut ovat olleet ahkerassa käytössä. Luontoa koronavirus ei nimittäin ole pysäyttänyt, vaan ensimmäiset koivunlehdet ja hellepäivät ovat tulleet ihan niin kuin aina ennenkin.

Tänä keväänä monet Kurikan vahvuudet ovatkin kasvattaneet merkitystään. Nyt jos koska osaamme arvostaa kaunista ja puhdasta luontoamme, turvallista ja sopivan väljää asuinympäristöämme sekä lämmintä ja tiivistä yhteisöllisyyttämme. Nimenomaan nämä asiat myös te kurikkalaiset itse nostitte esiin, kun pyysimme teitä kertomaan Suosittelen Kurikkaa -kampanjassa, mitkä asiat ovat teidän mielestänne parhaita Kurikassa.

Kampanjassa esiin nousivat myös Kurikan valtavan monipuoliset harrastusmahdollisuudet, rohkeat yritykset, upeat tapahtumat ja mielenkiintoiset nähtävyydet. Arvostetaan yhdessä näitä asioita. Muistetaan myös sanoa ääneen, jos kaupasta saatu sydämellinen palvelu tai pienen koululaisen kohtelias käytös toivat meille hyvän mielen. Kannustetaan ja tuetaan positiivisesti pieniä ja nuoria kurikkalaisia sekä huolehditaan toisistamme.

Muistetaan, mikä on meille itsellemme elämässä kaikkein tärkeintä, ja nautitaan niistä asioista.

Ihanaa ja aurinkoista kesää Teille kaikille.

Anna-Kaisa Pusa
Kaupunginjohtaja