Teksti: Juha Luukko, apulaiskaupunginjohtaja

Kurikka Nyt kertoo ihmisistä ja ilmiöistä

Lämpimästi tervetuloa uunituoreen Kurikka Nyt -lehden pariin! Meillä Kurikassa on upeita ihmisiä ja hienoja yrityksiä, joiden tarinoita haluamme tuoda esille tämän julkaisun kautta.

Sinä olet tärkeä osa verkkolehden yhteisöä. Toivomme, että voimme käydä mahdollisimman avointa vuoropuhelua, saada teiltä juttuvinkkejä ja kommentteja verkkolehdestämme.

Kurikka Nyt on aiemmin ilmestynyt paperisena ja sähköisenä versiona kerran vuodessa, mutta nyt avautuva verkkolehti päivittyy säännöllisesti. Tässä meillä on lehti, joka elää kurikkalaisten mukana läpi vuoden. Toivomme, että kaikki Kurikka Nyt -lehden vanhat ja uudet ystävät innostuvat digiajan lehdestä ja kertovat siellä ilmestyvistä jutuista omissa somekanavissaan muillekin. Yhdessä me voimme paremmin tehdä tunnetuksi sitä, miten hieno paikka asua ja elää tämä Kurikka on.

Verkkolehti perustettiin myös siksi, että haluamme Kurikan kaupungilla osaltamme vastata uuden kuntalain painottamaan viestinnän vahvistamiseen. On tärkeää, että voimme kertoa kaupungin palveluista myös kevyemmässä ja laajemmassa muodossa kuin mihin esimerkiksi kaupungin verkkosivuilla on mahdollisuuksia.

Tehdään Kurikka Nyt -verkkolehdestä meidän kaikkien yhteinen lehti.